Nyhedsbrev
Kontakt / Åbningstider
Statskontrolleret økologisk

Produktinformation:

På markhermannchocolate.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@mhchocolate.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Mark Hermann Chocolate accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på markhermannchocolate.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra markhermannchocolate.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til markhermannchocolate.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og markhermannchocolate.dk er først indgået, når markhermannchocolate.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS/NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS/NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra markhermannchocolate.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har opdaget manglen ske til markhermannchocolate.dk senest dagen efter varemodtagelsen. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Fortrydelsesret

Meddeler køber markhermannchocolate.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler markhermannchocolate.dk det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

markhermannchocolate betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

 

Hjemmesiden www.markhermannchocolate.dk drives af firmaet:

Mark Hermann Chocolate

CVR nr: 37996327

TELEFON +4530242249,

ADRESSE Gydevang 39-41, 3450, Allerød