Nyhedsbrev
Kontakt / Åbningstider
Statskontrolleret økologisk

Ideen bag Mark Hermann Chocolate

Chokolade - og chokoladeprodukter, kager og desserter  - som er lavet med omtanke for miljøet, truede dyrearter, regnskove og gode forhold for kakaobønderne.

Mark Hermann Chocolate er en lille virksomhed, som producer chokolade konfekture, kager og desserter. Hele passionen startede for mange år siden, da Mark startede i lære som konditor, hvor interessen hurtigt faldt på chokolade. Der gik heller ikke længe, før han blev optaget på det danske konditorlandshold, som Mark var en del af i 5 år. Med konditorlandsholdet har Mark deltaget i DM, EM, VM.

Mark har også arbejdet på flere Michelin restauranter såsom Geranium, Nimb Louise og Søllerød Kro. Alt dette har givet en stor erfaring med chokoladekonfekture på højt niveau – og netop det høje niveau er det, der skal være kendetegnet for Mark Hermann Chocolate. Jeg vil gerne vise, hvordan chokoladekonfekture kan smage – og have et andet udtryk - end hvad folk normalt er vant til. De kunder, som kommer og besøger os i butikken, skal kunne smage, hvordan konfekture kan smage, hvis man bruger gode råvarer, vi bruger f.eks kun chokolade uden lechtin, og vanilje. Alle produkter, som er lavet af Mark, kommer med en historie, som er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt! Udover vores egen produktion importerer vi også chokolade fra Original Beans, der er en hollandsk producent. Hos Original Beans er grundprincipperne bæredygtighed, økologi og bevarelsen af truede kakaosorter.

Al emballage er lavet af genbrugsmaterialer, der er let nedbrydelige. Det er i tilknytning hertil, at konceptet ONE BAR: ONE TREE er opfundet, der går ud på, at Original Beans planter træer i truede regnskovsområder. Og det er netop på baggrund af denne omtanke for miljøet, respekten for de truede dyrearter og gode forhold til kakaobønderne, at vi har valgt at importere og forarbejde Original Beans-chokoladen til vores egne produkter. Lige som vi sætter høje krav til vores chokolade producent, gør vi det samme til vores mejeri! Derfor bruger vi kun Thise mejeri i vores produktion.

 

Vi glæder os til at se jer i butikken, hvor vi byder op til en sludder – for hos os kan I få svar på ”næsten” alle spørgsmål.